IMG_0179.jpgIMG_1428.JPGIMG_1178.JPGIMG_1337.JPG100_0804.jpgIMG_1414.jpg

Vooral het wegennet is dankzij de subsidies van de EU fenomenaal te noemen en horen zeker tot een van de beste van Europa.
Het trein/ tramverkeer is redelijk, terwijl tussen de steden zowel lokaal als interlokaal een goed net van busdiensten bestaat. De frequentie bedraagt een maal per uur, met uitzondering van de tijd dat men siësta houdt. Dan wil men wel eens een uur overslaan.

Het vliegveld van “El Altet” speelt voor het toerisme tussen Denia en Torre Vieja een eminente rol. Ook is er een busdienst tussen dit vliegveld en de steden Alicante en Benidorm. Voor dit vervoer zijn verschillende taxiondernemeningen mede actief.
Geadviseerd wordt om bij het kopen van een vliegticket ook de transfer van het vliegveld naar eindbestemming visa versa te regelen. Op het vliegveld zijn er overigens diverse auto verhuurbedrijven 24 uur per dag bereikbaar.

Openbare telefoon, fax en internetverbindingen al dan niet via satelliet verbindingen, zijn er in voldoende mate beschikbaar. Voor een relatief klein bedrag kan men een dergelijk systeem huren.

Men is in Spanje niet verstoken van buitenlandse en Nederlandse TV programma’s.